Investicija v prihodnost

Razširite svoj poslovni model ali zasebno rabo z našo ponudbo polnilnic in storitev.

Javna polnilna infrastruktura

 

Vključite se v največjo mrežo polnilnic in ponudite električno polnjenje svojim uporabnikom ali gostom prek javno dostopne infrastrukture.

 

Lastne polnilnice

Če že imate lastno polnilnico, jo preprosto vključite v našo mrežo. Polnilnica bo na zemljevidu takoj vidna več kot 10.000 uporabnikom »Gremo na elektriko«.

Celotna izvedba

Če je to vaš prvi stik z električnimi polnilnicami, lahko poskrbimo za celotno izvedbo projekta od začetka do konca. Kontaktirajte nas z opisom projekta in naši strokovnjaki vam bodo priskočili na pomoč.

Zasebna polnilna infrastruktura

 

Poskrbite za pametno energetsko upravljanje v svojem domu ali podjetju z zaprtim sistemom za električno polnjenje.

 

Dobava opreme

Poskrbimo lahko za dobavo celotne opreme za izvedbo projekta po vaši želji. Naši strokovnjaki vam bodo svetovali in pomagali pri namestitvi dobavljene opreme.

Izvedba na ključ

Poskrbimo tudi za celostno izvedbo projekta. Opravimo skrben pregled instalacij, analizo in definicijo projekta ter izvedbo priključitve z izdelavo potrebnih dodatnih instalacij. Projekt bomo skupaj z vami zagnali in ga nadzorovali ter dodatno optimizirali za najboljšo uporabniško izkušnjo in energijsko učinkovitost.

Sistemske storitve

Z uporabo naših sistemskih storitev lahko prilagajate delovanje polnilnice. Glede na dinamične signale ali želene časovne intervale lahko optimiziramo porabo polnilnice znotraj omrežja.

Kontaktirajte nas za dodatne možnosti poslovnega sodelovanja.

Kontakt

Za podjetja

 

Z inovativnimi rešitvami popeljite svoje podjetje v prihodnost.
Zaposlenim in obiskovalcem ponudite brezskrbno uporabo električnih polnilnic. Mi bomo poskrbeli za nemoteno delovanje sistema in optimizirali stroškovno porabo v podjetju.

Obvladovanje energetike

Z vključitvijo v BEMS (Building Energy Management System) oz. optimizacijo energijskega upravljanja stavb boste obvladovali strošek porabe energije za obratovanje.

Za dom

Dobava polnilnic

Svetujemo vam pri izbiri najprimernejše polnilnice za vaše potrebe in obstoječe omrežje ter poskrbimo za dostavo in profesionalno montažo.

Izvedba rešitev

Za bolj kompleksne rešitve vam naši strokovnjaki lahko pomagajo pri analizi omrežja in svetovanju pri vseh korakih izbire opreme in izvedbi projekta.

Samooskrba

V sodelovanju s hčerinskim podjetjem Elektro Ljubljana OVE vam lahko pomagamo pri postavitivi sistema, ki bo poskrbel za samopreskrbo polnilnice z obnovljivo električno energijo.