IZVOZ PODATKOV ZA NAVIGACIJSKE NAPRAVE

Portal Gremo na elektriko omogoča izvoz koordinat polnilnih postaj za najbolj pogoste navigacijske sisteme. S spodnjega seznama samo izberete vrsto navigacijske naprave in po sprejemu pogojev uporabe boste lahko prenesli datoteko s podatki v obliki POI (Point Of Interrest = zanimivo mesto), ki jo lahko uvozite v vaš navigacijski sistem.

Trenutno podpiramo navigacijske sisteme TomTom, Navigon in Garmin, na voljo pa je tudi univerzalen izvoz v formatu GPX in CSV. Ker se podatki o polnilnih postajah spreminjajo dnevno vam priporočamo, da podatke na vaši navigacijski napravi večkrat posodobite.

 

OPOMBA: V navodilih za vašo navigacijsko napravo preverite ali je podprt uvoz datoteke s POI ali ne. Postopek uvoza je opisan v navodilih.

 


TomTom

Za naprave proizvajalca TomTom je na voljo datoteka v formatu OV2.

Navigon

Novejše Navigon naprave podpirajo uvoz "My POI" v obliki CSV datoteke.

Garmin

Podatki za naprave Garmin so pripravljeni v formatu CSV. Navodila in program za uvoz najdete na strani proizvajalca.

GPX

GPX je standardiziran format za GPS točke in združljiv s številnimi navigacijskimi napravami.


 


 

 

 

Pogoji uporabe za podatkov o koordinatah polnilnih postaj portala www.gremonaelektriko.si:

Vsi podatki o polnilnih postajah za električna vozila in njihovih lokacijah so intelektualna lastnina družbe Elektro Ljubljana d.d. Podatki se lahko uporabljajo le za uvoz v navigacijske naprave in se lahko uporabljajo samo za zasebno uporabo. Vsakršna uporaba izvoza podatkov za druge namene, zlasti komercialno uporabo, ni dovoljena.